Kapsel bij de kapper

Catch Me, Patch Me!

Mijn nicht heeft heel veel haar nodig, je kunt haar urenlang strelen en haar ook oppoetsen. Ze is er ook bij betrokken, dat als ze alles nodig heeft om er perfect uit te zien, ze vijf keer een vlecht kan verbeteren, waarbij ze altijd haar haar buigt of knijpt. Hij vindt schoolspektakels het leukst en presteert het liefst. Haar nieuwe creatie van de Queen of Scurvy is bovendien origineel en ze had behoefte aan een perfect kapsel en kleding. In het begin, mijn moeder verstrengeld haar met een heleboel vlechten met gegevens over hen met linten. Toen zei die mooie elfjarige nee, nee, niet nog een keer. Ik zal ver weg wachten in mijn krulhaar ... en het is begonnen. Managementtijd en hun modellering. Ze zag er prachtig uit als een geweldige prinses. Echter, als gasten met prinsessen, veranderde ze snel van gedachte. Niet berekenend met het feit dat er bijna twee uur zijn verstreken sinds het begin van de voorbereiding op de uitvoering. Onverwacht ... totaal het idee veranderd, terwijl er in haar toespraak een paar dingen gingen zo: "nieeee, ik hou niet van, waarin ik me aristocraten niet herinner, hoe hoog haar ondergeschikte." Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, schikte haar haar in een deel van een gevulde coca. Omdat we natuurlijk, zoals ze eerder creƫerde, nu ervaring hebben met het ontwerpen van haar haar, ging de laatste helemaal goed. Haar moeder, aan de ene kant, was ook twintig keer op een andere manier gemaakt.

Zie het aanbod van haarspelden